Ysselsteyn loopt van veld af

Ysselsteyn is in de 54e minuut van het veld gelopen in de uitwedstrijd tegen FCV in de vierde klasse F. Na de rode kaart van Paul Jeurissen besloot trainer Ruud Jenneskens zijn ploeg van het veld te halen. Arbiter Reijnders was de gebeten hond. 'Hij was ons aan het zoeken, zegt elftalleider Ger Spreeuwenberg. 'Hij keurt een doelpunt goed, terwijl de bal wel driekwart meter voor de lijn was. Als we door waren gegaan, dan hadden we nog meer rode en gele kaarten opgelopen. FCV nam na een ruim een kwartier de leiding: 1-0. Na een halfuur scoorde Dennis Teunissen uit een vrije trap de 1-1 gelijkmaker. Nog voor rust kwam FCV op 2-1 na een omstreden strafschop. In de 51e minuut kende de leidsman een doelpunt toe, terwijl de bal de doellijn niet was gepasseerd. Toen even later de 4-1 viel en Paul Jeurissen met rood van het veld moest, was voor Ysselsteyn de maat vol. Drie Ysselsteyners kregen nog een gele kaart.