Voetbaldames Venray spelen gelijk

Door een 3-3 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen de Knickerbockers in Groningen hebben de voetbaldames van Venray een uitstekend uitgangspunt om te promoveren naar de topklasse. Venray ging zaterdag in Groningen in de finale van de nacompetitie uitstekend van start en kwam al na vijf minuten spelen op voorsprong door een treffer van Nadieh van de Einden. De 0-1 was tevens de ruststand. Na de pauze verdubbelde Van de Einden met haar tweede treffer van de dag de marge. De thuisploeg toonde vervolgens veerkracht en kwam terug in de wedstrijd door een eigen doelpunt van Michel Vrenken. Niet veel later kwam de Knickerbockers zelfs langszij. In de slotfase van een spannend duel leek Venray alsnog aan het langste einde te trekken toen Glenda van Lieshout de gasten opnieuw op voorsprong bracht: 2-3. De thuisploeg had echter het slotakkoord en wist vlak voor tijd opnieuw op gelijke hoogte te komen. De finale van de nacompetitie wordt beslist op zaterdag 25 mei op sportpark De Wieën. Vorig jaar stonden beide ploegen ook tegenover elkaar in de finale in Venray en promoveerden de Groningse voetbaldames na verlenging en het nemen van strafschoppen.