Afbeelding

Voetbalsters Venray bekeren verder

Venray

IMG_6283Door een 5-1 zege op HTC uit Zwolle bekeren de voetbalsters van Venray verder. Het duel in de tweede KNVB bekerronde werd zaterdag in de eerste helft overschaduwd door een ernstige blessure van de HTC-keepster. Die moest na een klein kwartier spelen met een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd (foto-inzet). Waarschijnlijk heeft ze een gebroken ellepijp. Voor de rust nam de thuisploeg op sportpark De Wieen een 2-0 voorsprong door treffers van Michel Vrenken en Nadieh van den Einden. Op slag van rust maakten de gasten uit Zwolle 2-1. Na de pauze maakte Van den Einden met haar tweede treffer van de dag een einde aan de bekerillusie van de gasten: 3-1. Emilie Maas en Lotte Koppers (foto) bepaalden de eindstand op 5-1. Foto's Henk Lammen.