Het jeugdboerengezelschap van D'n Hazekeutel
Het jeugdboerengezelschap van D'n Hazekeutel Foto: Hoedemaekers Venray

Jara en Tom jeugdboerenpaar Hazekeutel

Carnaval/Vastelaovend

Het jeugdboerenpaar van de Venrayse jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel wordt gevormd door Jara Spruit (10) en Tom Smetsers (11). Dat is zondagmiddag tijdens Hazepaeper in de Venrayse schouwburg bekendgemaakt. 

Jara is de dochter van Anne Franssen en Ron Spruit. De hobby's van haar zijn dansen, voetballen en gezellig samen zijn met vriendinnen. Tom, zoon van Jack en Kim Smetsers-Litjens, houdt van hiphopdansen, het voetbalspel FIFA spelen op de PlayStation en van voetballen. Jara zit op basisschool Petrus Banden en Tom op De Kruudwis.

Ze worden bijgestaan door opperboer Jan van de Voort (9). Jan, zoon van Richard en Wendy van de Voort-Poels, houdt van voetballen, hiphopdansen en staat graag op het podium (vastelaoves)liedjes te zingen. De getuige van de bruid is Zara van Vegchel (10). Zara, dochter van John en Mout van Vegchel, vindt voetballen erg leuk en net als de bruid houdt ze van gezelligheid; ze maakt van alles een feestje.

De getuige van de bruidegom is Lars Hermsen (10), zoon van Niels Hermsen en Judith Hendriks. Lars houdt erg van voetballen en kijkt graag naar Formule 1.  Het bruidsmeisje is Suus Cortenbach (11). Suus, dochter van Constant Cortenbach en Sofie Alaerds, houdt net als de rest van dit gezelschap van voetballen en neemt graag TikTok-video's op. 

De hofleverancier van dit boerengezelschap is SV Venray. SV Venray heeft dit jaar buiten dit boerenfeestje ook nog een 75-jarig jubileum te vieren.

Komende week op Peel en Maas TV een verslag van de presentatie van het nieuwe jeugdboerenbruidspaar. 

Uit de krant