Stef Koenen is de nieuwe prins van De Hedsbuülen in Heide. Foto: Hoedemaekers.
Stef Koenen is de nieuwe prins van De Hedsbuülen in Heide. Foto: Hoedemaekers.

Stef Koenen prins Heide

Carnaval/Vastelaovend

Stef Koenen (30) is zaterdagavond uitgeroepen tot  nieuwe prins van De Hedsbuülen in Heide.

Prins Stef Koenen is een geboren en getogen Hedsbuul. Hij is beroepshalve werkzaam als werkvoorbereider/calculator bij de gemeente Eindhoven, waar hij verantwoordelijk is voor het onderhoud aan sportgerelateerd vastgoed, zoals de Tongelreep en het stadion van FC Eindhoven. De leus van prins Stef en zijn prinses Evelien illustreert hun gemeenschapszin. Ook houden ze ervan om samen aan iets te bouwen: 'Zing, dans en heb veel schik met elkaar, dan bouwen we er een schón vasteloavend van dit jaar'.

Prins Stef en zijn partner prinses Evelien de Wijs wonen samen en zijn zowel zakelijk als privé erg actief. Zo werkt Evelien als consultant voor vastgoedvraagstukken bij Brink Management. Als hobby's heeft Evelien bootcampen, fitness, borrelen en vooral ook genieten. En Stef gaat niet alleen graag naar feesten, hij organiseert ze ook, zoals het nieuwjaarsbal in de foyer van de schouwburg in Venray. Daarnaast houdt hij van skiën en op stap gaan. Bij de Dorpscoöperatie Heide is hij bestuurlijk actief om de leefbaarheid van Heide op een hoog peil te houden. 

Samen met hun adjudanten Roel Kessels en Leon Muijsers, nar Chris Hermans en vorst Ruud Michels gaan prins Stef en prinses Evelien dit korte, maar hevige carnavalsseizoen voor in Heide.

Iedereen is van harte welkom op hun prinsenreceptie in de Gelderkoel op zaterdag 27 januari om 19.49 uur. Aansluitend komt het boerenbruidspaar van 2018 uit.


Uit de krant