Venray wint in Nuenen: 1-3

In de vierde divisie won SV Venray dinsdagavond met 1-3 de uitwedstrijd tegen Nuenen.

Op sportpark de Oude Landen werd het restant gespeeld van de zondag door noodweer bij een 0-2 voorsprong voor Venray gestaakte wedstrijd. Venray leidde toen na 27 minuten met 0-2 door treffers van Niek Versteegen. In het restant van ruim een uur vergrootte Jesse Probst op slag van rust de voorsprong naar 0-3. Dit was tevens de ruststand. In de openingsminuut van de tweede helft kwam Nuenen terug tot 1-3 door een doelpunt van Antoni Forner Cuenca. Verder kwam de thuisploeg niet en nam Venray de drie punten mee naar huis. SV Venray passeerde door de zege Nuenen op de ranglijst en staat nu negende met 40 punten uit 27 duels.