SVOC’01 blijft op titelkoers

Door een 0-3 zege zondag in de uitwedstrijd tegen VV Holthees-Smakt blijft SVOC’01 op titelkoers in de vijfde klasse D.

Op sportpark De Halt kwamen de gasten voor de rust op voorsprong door een benutte strafschop van Danny Houwen (foto). Na een solo bepaalde Tijn Michels de ruststand op 0-2 door de bal hoog in de touwen te schieten. In de tweede helft consolideerde SVOC’01 de voorsprong en gooide Rob Houwen met de derde treffer van de dag het duel definitief op slot. In de vijfde klasse D leidt SVOC’01 de dans om het kampioenschap met 53 punten, twee meer dan Leunen dat op bezoek bij SIOL eveneens met 0-3 won. Saillant detail, op de slotdag van de competitie ontmoeten beide titelkandidaten elkaar op zondag 26 mei op sportpark ‘t Klaverblad in Leunen. In Peel en Maas donderdag alle verslagen van de sportwedstrijden in dit weekend.