Imke Huggers troeft twee speelsters van SON af.
Imke Huggers troeft twee speelsters van SON af. Foto: Henk Lammen

Belangrijke zege hockeysters

In de strijd om lijfsbehoud in de tweede klasse behaalden de hockeysters van Venray zondag een belangrijke thuiszege tegen SON. Op sportpark De Wieën werd het 6-2 voor de thuisploeg.

Venray schoot als een komeet uit de startblokken en kwam binnen een minuut op voorsprong. In het duel tegen de naaste concurrent voor klassenbehoud liep Venray voor rust uit naar een 4-0 voorsprong. Na de pauze scoorden beide ploegen nog tweemaal en hield Venray de belangrijke drie punten in eigen huis. Venray blijft ondanks de nederlaag voorlaatste, een klassering die aan het einde van het seizoen degradatie betekent. Het verschil met SON bedraagt nu nog drie punten met vier wedstrijden te gaan. Op zondag 28 april gaat Venray op bezoek bij Basko. Die ploeg staat twee plaatsen boven de formatie van coach Paul van de Geyn. In Peel en Maas donderdag de sportverslagen van dit weekend.