Afbeelding

Kostbare nederlaag FC Coronaas

Sport

FC Coronaas leed vrijdagavond in sporthal De Wetteling in Venray een kostbare nederlaag tegen ZVV Ede 2: 1-3. De Venrayse zaalvoetballers zitten daardoor nu weer in direct degradatiegevaar in de eerste divisie C.

In de eerste helft kwamen de gasten uit Ede op een 0-2 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. Na de hervatting zette de thuisploeg aan voor een furieus offensief, dat pas enkele minuten voor tijd werd beloond met de eerste treffer van Aron Franssen. In de jacht op de gelijkmaker profiteerde ZVV Ede in de slotminuut van een misverstand in de Venrayse defensie en gooide daarmee het duel definitief op slot. FC Coronaas staat nu derde van onderen en dat betekent aan het einde van de rit het spelen van promotie/degradatiewedstrijden. In de twee laatste duels van de competitie kan FC Coronaas zich nog op eigen kracht handhaven. Op vrijdag 26 april staat de uitwedstrijd tegen LZV/Kuypers, de nummer laatst van de ranglijst, op het programma. Op de slotdag, vrijdag 3 mei, ontvangt de Venrayse ploeg in sporthal De Wetteling het een plek op de ranglijst hoger geklasseerde HHC Hardenberg, Dit duel begint om 21.00 uur.