Tuintje in ons hart ontzorgt nabestaanden met betrekking tot het onderhoud van het graf van dierbaren.
Tuintje in ons hart ontzorgt nabestaanden met betrekking tot het onderhoud van het graf van dierbaren. Foto: Eigen foto

Tuintje in ons hart: passie voor grafdecoratie en verzorging

Zakelijk

Het is een bekend fenomeen op veel begraafplaatsen: graven die er onverzorgd bij liggen. Deze graven vormen een doorn in het oog van Henk Jansen. Daarom richtte de Venrayse ondernemer Tuintje in ons hart op. 

Henk Jansen heeft de afgelopen jaren door omstandigheden heel wat begraafplaatsen bezocht en werd daar veelvuldig geconfronteerd met achterstallig onderhoud van graven. “Ieder mens verdient een waardige en verzorgde laatste rustplaats. Naar schatting is één op de tien graven matig of slecht onderhouden. De ene keer vanwege het feit dat het naaste familielid is overleden of het niet meer kan of wil, de andere keer vanwege het feit dat nabestaanden soms meerdere graven te onderhouden hebben of te ver weg wonen. Het is in ieder geval regelmatig voer voor discussie in de familie. ‘Dat moet anders’, dacht ik. Vandaar dat ik Tuintje in ons hart ben gestart. Als nabestaanden ons inschakelen dan weten ze zeker dat het graf van hun nabestaande(n) er netjes bij ligt en dat geeft rust.”

Tuintje in ons hart ontzorgt nabestaanden met betrekking tot het onderhoud van het graf van dierbaren. “Nabestaanden kunnen het onderhoudspakket zelf samenstellen of kiezen voor het eenmalig plaatsen van bloemen of bloemstukken. Mocht het grafmonument gebreken vertonen, dan kunnen wij indien gewenst voor hen een bedrijf inschakelen. Nabestaanden ontvangen een foto via mail of WhatsApp zodra wij onze werkzaamheden hebben verricht. Op die manier informeren wij nabestaanden direct over het gedane onderhoud aan het graf. Tuintje in ons hart staat voor discreet, respectvol en professioneel: uw wens is onze zorg”, besluit Henk Jansen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk op de website  www.tuintjeinonshart.nl/onze-diensten/

Of stuur een e-mail naar: info@tuintjeinonshart.nl.

Uit de krant