Foto: Fitness-instructeur Dennis Creemers (links), manager Sanne Sonnemans (rechts).
Foto: Fitness-instructeur Dennis Creemers (links), manager Sanne Sonnemans (rechts). Foto: Persfoto

Laco sportcentrum Venray wordt Laco Feel Fit Center

Zakelijk

Vanaf 1 december gaat Laco sportcentrum Venray verder onder de naam Laco Feel Fit Center Venray. Er is hard gewerkt om het sportcentrum niet alleen een nieuwe look & feel te geven, maar vooral ook aan de verbouwing van een vernieuwde fitness.


In Venray was het tijd voor een nieuw concept en nu het sportcentrum flink opgefrist is en de fitness verbouwd is, is het ook tijd voor een nieuwe naam: Feel Fit Center Venray. Laco Feel Fit Center is een concept van Laco dat zich nog meer richt op gezinnen. De abonnementsstructuur is anders opgebouwd dan nu het geval is bij het sportcentrum. Door middel van het aan- en uitzetten van upgrades zijn gasten flexibeler en stellen ze zelf een abonnement naar keuze samen. Daarnaast wordt er bij het Feel Fit Center-concept gewerkt met één basisabonnee, gezinsleden profiteren mee van dit abonnement en hoeven alleen de upgrades te betalen.

Wat mag je verwachten van het fitnesscentrum? De vernieuwde fitness is heringericht en deels vernieuwd volgens de laatste trends. Daarnaast wordt het, nog redelijke nieuwe concept, EGYM geïntroduceerd. EGYM is een circel van acht slimme fitnessapparaten waarbij je in dertig minuten het hele lichaam traint. De trainingsresultaten worden vervolgens opgeslagen op je persoonlijke polsbandje en in de trainings-app. Maar ook de toevoeging van een functionele Small Group Fitness-zone mocht niet ontbreken.

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Feel Fit Center loopt er nu een aantrekkelijke actie: de eerste vijftig nieuwe Members van Feel Fit Center Venray ontvangen een gratis sporttas cadeau. Voor meer info:  www.feelfitcenter.nl/actievoorwaarden..

Uit de krant