A-merken voor scherpe prijzen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>The Stocklot Company zit in het pand van de voormalige juwelier Verlinden in Venray.<strong>&nbsp;</strong></p>

The Stocklot Company zit in het pand van de voormalige juwelier Verlinden in Venray. 

(Foto: Persfoto)

A-merken voor scherpe prijzen

  Zakelijk

Deze week is op het adres Grote Markt 7, in het pand van de voormalige juwelier Verlinden, The Stocklot Company gevestigd. The Stocklot Company is een partijhandelaar met uitsluitend A-merken jeans, kleding, sportkleding en schoenen die tegen zeer scherpe prijzen worden verkocht.

De winkel in Venray is de eerste detailhandelwinkel die The Stocklot Company opent. Het bedrijf, gevestigd in Beugen, richt zich met name op inkoop en verkoop van partijen A-merkkleding en schoenen. Omdat ook de vraag vanuit de consument groter werd is nu ook een winkel in Venray geopend. Deze A-merken worden verkocht tegen prijzen rond 25 procent van de reguliere winkelwaarde. Deze kortingen kunnen bovendien verder oplopen naargelang er meer gekocht wordt.

Vooralsnog is het een pop-up outletstore maar als de winkel een succes blijkt zal The Stocklot Company ongetwijfeld langer in Venray gevestigd blijven. Naast Venray zijn er ook nog plannen om in het centrum van Den Bosch een winkel te openen. Meer weten? Kijk dan ook eens op www.thestocklotcompany.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten