The Stocklot Company zit in het pand van de voormalige juwelier Verlinden in Venray.
The Stocklot Company zit in het pand van de voormalige juwelier Verlinden in Venray. Foto: Persfoto

A-merken voor scherpe prijzen

Zakelijk

Deze week is op het adres Grote Markt 7, in het pand van de voormalige juwelier Verlinden, The Stocklot Company gevestigd. The Stocklot Company is een partijhandelaar met uitsluitend A-merken jeans, kleding, sportkleding en schoenen die tegen zeer scherpe prijzen worden verkocht.

De winkel in Venray is de eerste detailhandelwinkel die The Stocklot Company opent. Het bedrijf, gevestigd in Beugen, richt zich met name op inkoop en verkoop van partijen A-merkkleding en schoenen. Omdat ook de vraag vanuit de consument groter werd is nu ook een winkel in Venray geopend. Deze A-merken worden verkocht tegen prijzen rond 25 procent van de reguliere winkelwaarde. Deze kortingen kunnen bovendien verder oplopen naargelang er meer gekocht wordt.

Vooralsnog is het een pop-up outletstore maar als de winkel een succes blijkt zal The Stocklot Company ongetwijfeld langer in Venray gevestigd blijven. Naast Venray zijn er ook nog plannen om in het centrum van Den Bosch een winkel te openen. Meer weten? Kijk dan ook eens op www.thestocklotcompany.nl.

Uit de krant