Overname slagerij Verschuuren | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Maurice Verschuuren (foto links) draagt met een gerust hart de slagerij over aan Angelique en Harm Leenders.
Maurice Verschuuren (foto links) draagt met een gerust hart de slagerij over aan Angelique en Harm Leenders.

Overname slagerij Verschuuren

  Zakelijk

Sinds 3 april heeft de aan het Schouwburgplein gelegen slagerij in Venray een nieuwe eigenaar. Angelique en Harm Leenders hebben de slagerij overgenomen van de huidige eigenaar Maurice Verschuuren. Als gastvrouw wordt Angelique het nieuwe gezicht van de slagerij. Ze is al sinds 2012 in dienst bij Maurice Verschuuren en is daardoor voor velen geen onbekende.

Slagerij Maurice Verschuuren heeft de afgelopen jaren een goede naam in Venray en omgeving opgebouwd. Een kwalitatief goed product en een persoonlijke band met de klanten hebben altijd centraal gestaan. Angelique wil zich in de toekomst nog meer in de producten gaan verdiepen. "Kwaliteit blijft het uitgangspunt, maar we willen wel meer variatie aanbieden. We willen klanten breder informeren en adviseren over onze producten. Zo bieden we een zo compleet mogelijk product", zegt Angelique.  Medio juni wordt de slagerij feestelijk heropend.

Donderdag (vandaag) in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten