De visualisatie van de Bontekoestraat 35 in Venray.
De visualisatie van de Bontekoestraat 35 in Venray.

Voordelen van nieuwbouwappartement in centrum Venray

Zakelijk

Op de begane grond van de De Laathof, op de hoek Hoenderstraat – Bontekoestraat, is onlangs een zonnestudio geopend. Een mooie aanvulling voor het centrum van Venray.

Boven deze zonnestudio is nog één tweelaags appartement beschikbaar, dat deel uitmaakt van het kleinschalige appartementengebouw De Laathof, bestaande uit totaal tien appartementen. Op zoek naar een fraai appartement, van totaal 125 vierkante meter (verdeeld over twee verdiepingen met trap), in het centrum van Venray? 

Het grote voordeel van een nieuwbouwappartement is, vanzelfsprekend, dat alles spiksplinternieuw is. Over achterstallig onderhoud hoef je jezelf geen zorgen te maken en de eerste jaren hoef je nog niet te denken aan een grote opknapbeurt. Wat ook fijn is: je hoeft niet eerst die zalmkleurige wc en die groenbruine badkamer eruit te slopen. De afbouw van onder meer keuken, badkamer en vloerafwerking is nog helemaal zelf te bepalen en er heeft nog niemand in gewoond. Het appartement is dus echt helemaal van jou. Daarnaast moeten nieuw opgeleverde appartementen aan strenge milieueisen voldoen. Zo is de isolatie uitstekend, waarmee je bespaart op de energiekosten. Verder is het appartement voorzien van een goed verwarmingssysteem en nieuwe elektra en riolering. Een nieuwbouwappartement heeft ook een paar financiële voordelen: over het appartement betaal je geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten en evenmin kosten voor de taxatie.

Ook overtuigd dat een nieuwbouwappartement veel voordelen biedt en wilt u in een veilige omgeving in het centrum van Venray wonen met alle voorzieningen, zoals een supermarkt op loopafstand? Kom dan zaterdag 13 januari van 11.00 tot 12.00 uur een kijkje nemen. Vooraf informatie of een kijkje nemen? Contact hiervoor Peelrand Makelaardij in Venray via telefoon 0478-568846.

Uit de krant