De trotse winnaars samen met burgemeester en jury op de foto. Foto: Marcel Hakvoort.
De trotse winnaars samen met burgemeester en jury op de foto. Foto: Marcel Hakvoort.

Boomkwekerij Michels-Classens en MMI winnen ondernemersprijzen Venray

Zakelijk

Boomkwekerij Michels-Classens heeft donderdagavond tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de bomvolle Schouwburg Venray de Loek Nelissenprijs, de prijs van de vakjury, gewonnen. MMI BV ging aan de haal met de Rabobank Publieksprijs. Het thema IJzersterk stond tijdens de editie 2018 centraal. 

Edwin Coppus, directeur van MMI, toonde zich blij verrast met het winnen van de publieksprijs. "Dit had ik zeker niet verwacht. Ik ben heel trots op onze medewerkers die meegewerkt hebben aan de prijs. Die is ook voor jullie."

Jan Michels, directeur van de gelijknamige boomkwekerij, was vooral trots. "IJzersterk. Dit hadden ook zij zeker niet verwacht., maar we zijn er wel voor gegaan en hebben gewonnen. Samen met ons team." 

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

De genomineerden waren dit jaar MMI – Machine Metaal Industrie BV (genomineerd door ICV), Boom Transport BBV (genomineerd door Business Vision Venray), broodjeszaak Bufkes (genomineerd door Venray Centraal), boomkwekerij Michels-Classens (genomineerd door LLTB & Agribusiness), Knooppunt Centrum voor Gezondheid (genomineerd door Ondernemend Venray), Autobedrijf GHV (genomineerd door OOZO) en Peter Claessens Timmer- en interieurwerken (genomineerd door VZO).

Zaterdagavond is op Peel en Maas TV een verslag van de bekendmaking van de Venrayse ondernemersprijzen te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zondag 18.00 uur).

Uit de krant