(Advertorial) Open dag bij SGL Activiteitencentrum | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Onze deelnemers en medewerkers vinden het erg leuk om u te ontmoeten!
Onze deelnemers en medewerkers vinden het erg leuk om u te ontmoeten!

(Advertorial) Open dag bij SGL Activiteitencentrum

  Zakelijk

Voor mensen met hersenletsel is 'weer verder komen' heel belangrijk

Meer over hoe dat kan tijdens de open dag in SGL activiteitencentrum Venray

Een kijkje achter de schermen

Onze activiteiten in activiteitencentrum (AC) Venray zijn belangrijk voor mensen met hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Nieuwsgierig? Op zaterdag 4 november organiseert het AC een bruisende open dag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Komt u ook?

Uiteenlopende activiteiten

Tijdens de open dag zijn er allerlei demonstraties van de uiteenlopende activiteiten in het AC. Van sport tot creatief, van koken tot bewegen op muziek (volgens de Ronnie Gardiner Methode), van geheugentraining tot fitness en alles daartussenin! Tijdens een aantal presentaties kunt u zelf actief aan de slag gaan.

Informatiemarkt

Tevens biedt de open dag een informatiemarkt en komen onze mogelijkheden voor mensen met afasie of beginnende dementie aan bod. Daarnaast krijgt u informatie over Hersenz, een innovatieve behandeling voor mensen met hersenletsel, die door SGL wordt aangeboden in Limburg. Verder kunnen bezoekers van de open dag door middel van een korte film zien hoe deelnemers het maximale uit hun mogelijkheden halen.

Vogelhuisjes, mozaïek en meer

Wist u daarnaast dat het AC allerlei mooie artikelen zelf maakt? Denk daarbij aan keramieken beelden, vogelhuisjes, mozaïeken en nog veel meer. Stuk voor stuk bijzondere producten op maat, die leuk zijn als decoratie of cadeautje! Tijdens de open dag kunt u de producten bekijken en eventueel bestellen.

Kortom, er is van alles te doen tijdens de open dag. Wilt u even uitrusten, dan staan er koffie, thee en een zelfgebakken versnapering klaar.

Praktische informatie

Locatie:        SGL activiteitencentrum Venray (Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX Venray)

Datum:         4 november 2017

Tijd:             11.00 uur - 15.00 uur

Toegang:      gratis

Wij hopen u te mogen begroeten op 4 november!

Over SGL

SGL helpt mensen met een lichamelijke beperking en/of hersenletsel (bijvoorbeeld na een ongeluk of een hersenbloeding) om toch een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven te leiden en deel te nemen aan de maatschappij. SGL biedt door heel Limburg uiteenlopende behandelingen, trainingen en begeleidingsmogelijkheden. 530 medewerkers en vele enthousiaste vrijwilligers ondersteunen ongeveer 1.400 cliënten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten