Vanavond opnames Venray in bedrijf aan tafel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Zaal Zeven is de vaste opnamelocatie voor Venray in bedrijf aan tafel. Foto: archief Peel en Maas.
Zaal Zeven is de vaste opnamelocatie voor Venray in bedrijf aan tafel. Foto: archief Peel en Maas.

Vanavond opnames Venray in bedrijf aan tafel

  Zakelijk

Luuk Jansen (Peelrand Makelaardij), Michel Hovenkamp (Maasvallei Expo), Bart Veldpaus en Carla Thielen (Mondiaal Platform Venray), Bert Fleuren (administratiekantoor, nalatenschapscoach), Frank van Duuren (restaurant 05) en Peter en Martha Gommans (Electro Gommans) schuiven vanavond (donderdag 7 september) in Zaal Zeven van Hotel Asteria als gasten aan bij de opnames van het tv-programma Venray in bedrijf aan tafel.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel, waarvoor vanavond twee uitzendingen worden  opgenomen,  praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. De eerstvolgende uitzending van Venray in bedrijf aan tafel is op zaterdag 16 september op Peel en Maas TV te zien. Publiek is van harte welkom bij de opnames, die om 20.00 uur beginnen. Na afloop wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten