Altijd bloemen bij Reintjes Veulen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Twan Reintjes zet verse bloemen in de nieuwe automaat.
Twan Reintjes zet verse bloemen in de nieuwe automaat.

Altijd bloemen bij Reintjes Veulen

  Zakelijk

Reintjes Bloemen in Veulen heeft een nieuwe bloemenautomaat.

"Mensen kunnen bij ons voortaan altijd, 24/7, terecht voor bloemen. Zelfs om hun bestelling af te halen", aldus Mariet Reintjes. Met de nieuwe automaat is het aanbod aan bloemen dat buiten de reguliere openingstijd gekocht kan worden, fors verhoogd. "Onze oude automaat, die al weer zes jaar staat, is nog steeds prima en zal ook in gebruik blijven. Het nadeel van deze automaat is dat klanten niet kunnen pinnen en dat het aanbod beperkt is. Onze nieuwe automaat heeft 27 plekken en wordt via een touchscreen bediend. Speciaal is ook dat er waterbakken in zijn aangebracht", legt Twan Reintjes uit.

Ook nieuw is dat klanten hun bestelling na sluitingstijd kunnen ophalen in deze automaat. "De klant krijgt dan een speciale code voor het hokje met zijn bestelling. Dit hokje is dan weer geblokkeerd voor andere klanten. Heel handig", lacht Mariet Reintjes. Reintjes Bloemen staat vooral bekend om zijn rozen, maar sinds 2014 kweekt het Veulense echtpaar ook hortensia's. Voor meer informatie kijk op www.reintjesbloemen.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten