OTTO Work Force: baangarantie vijftigplussers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

OTTO Work Force: baangarantie vijftigplussers

  Zakelijk

OTTO Work Force gaat op zoek naar werkloze vijftigplussers in de regio Venray die zich om willen laten scholen tot reachtruckchauffeur.

Vanwege de krapte op de logistieke arbeidsmarkt is er in deze regio een groeiende vraag naar reachtruckchauffeurs. De behoefte aan specifiek personeel is zelfs zo groot dat OTTO Work Force kan garanderen dat geïnteresseerden direct na het succesvol doorlopen van een trainingstraject fulltime aan de slag kunnen. De kandidaten volgen een trainingstraject van vijf dagen in het opleidingscentrum van OTTO in Venray. Deze training wordt volledig vergoed door OTTO Work Force.

Bij succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een officieel erkend reachtruckcertificaat en kunnen zij direct fulltime aan de slag bij een bedrijf in de buurt. Geïnteresseerden in het traject moeten woonachtig zijn in de regio Venray, over een rijbewijs en eigen vervoer beschikken en de Nederlandse of Engelse taal beheersen. Het is niet toevallig dat OTTO Work Force zich richt op oudere werkzoekenden. Vanuit de regering wordt er al langer om aandacht gevraagd voor werkloosheid onder vijftigplussers. Die ligt een stuk hoger in vergelijking met andere leeftijdsgroepen. Het traject van OTTO Work Force past dan ook in het beleid van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de werkloosheid in leeftijdscategorie boven de vijftig jaar verder terug te dringen.

OTTO Work Force is de grootste dienstverlener op het gebied van nationale en internationale arbeidsbemiddeling in Europa.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten