Verkiezing Starter van het jaar op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Venray in bedrijf aan tafel staat zaterdagavond in het teken van de verkiezing Starter van het jaar. Foto: archief, Rikus ten Brücke.
Venray in bedrijf aan tafel staat zaterdagavond in het teken van de verkiezing Starter van het jaar. Foto: archief, Rikus ten Brücke.

Verkiezing Starter van het jaar op Peel en Maas TV

  Zakelijk

De uitzending van Venray in bedrijf aan tafel staat zaterdagavond 11 maart helemaal in het teken van de verkiezing van de Starter van het jaar.

Presentator Rob van Lieshout gaat in deze speciale uitzending in Zaal Zeven van Hotel Asteria in gesprek met de vier kwartaalwinnaars:  Loes Heldens van Vitaal ID, Claire de Swart en Sanne van Wegberg van Foodbar Gember, Sandy Uytterhoeven van Gewoon Doen en Olga Roffers van ZwartOpWit Notariaat. Na de presentaties van de 'genomineerden' wordt de Starter van het jaar bekendgemaakt. De bijeenkomst wordt door het Venrays Ondernemers Platform georganiseerd in samenwerking met de gemeente Venray en Rabobank Horst Venray. Venray in bedrijf aan tafel wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending begint om 19.00 uur en wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 12 maart 18.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten