Uitbreiding  Inther op De Hulst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Inther gaat uitbreiden op De Hulst. Foto: Inther
Inther gaat uitbreiden op De Hulst. Foto: Inther

Uitbreiding  Inther op De Hulst

  Zakelijk

Het in automatisering van magazijnen gespecialiseerde Inther uit Venray gaat uitbreiden. In een nieuw te bouwen R&D-center worden nieuwe innovaties  ontwikkeld en vervolledigd om in te zetten in intralogistieke oplossingen wereldwijd.

Door innovaties zoals Robotpicking, volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen en met besturing geïntegreerde transporttechniek spelen de klanten van Inther volgens de directie 'in de Champions League' en wordt de hoogste efficiency behaald. Er wordt een high-tech hal neergezet, met hierin ruimtes voor demo's, prototyping en assemblage. Op vrijdag 24 februari wordt de eerste spade voor de nieuwbouw in de grond gezet door gedeputeerde Twan Beurskens en wethouder Jan Loonen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten