Logo peelenmaasvenray.nl
Rob Santegoets, dé stollenspecialist van Bakkerij Vedder.
Rob Santegoets, dé stollenspecialist van Bakkerij Vedder.

Kerststol Bakkerij Vedder bekroond

  Zakelijk

Bakkerij Vedder, De Echte Bakker met haar winkel aan de Grotestraat 36 in Venray en een verkooppunt bij Esso Vissers in Leunen heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke Kerststollencompetitie van het Echte Bakkersgilde.

De stol van Vedder werd als voor het zevende jaar op een rij als 'uitmuntend' beoordeeld en kreeg daarom weer de bijbehorende vijf sterren. Alle Echte Bakkers van Nederland konden gedurende twee weken hun kerststollen insturen en deelnemen aan de competitie. De keuringen werden uitgevoerd door Nico Bloem, baktechnisch adviseur van meelleverancier Meneba, en Bouke Boonstra, proefbakker/technoloog van meelleverancier Koopmans, samen met de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij beoordelen alle inzendingen op tien onderdelen zoals kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Ze constateerden dat de smaak van de spijs, de verdeling van de krenten en rozijnen en de kleur van de korst erg mooi zijn en dat de stol van Bakkerij Vedder een topproduct is dat deze vijf sterren meer dan verdient. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten