Logo peelenmaasvenray.nl
De organisatie hoopt veel bezoekers te mogen begroeten tijdens de open bedrijvenroute in Oirlo-Castenray. Foto: Lotte Kamphuis.
De organisatie hoopt veel bezoekers te mogen begroeten tijdens de open bedrijvenroute in Oirlo-Castenray. Foto: Lotte Kamphuis.

Open bedrijvenroute Oirlo-Castenray

  Zakelijk

Een kleine 50 ondernemers uit Oirlo en Castenray hebben zich verenigd in de OOC, oftewel Ondernemersvereniging Oirlo-Castenray. Komende zondag (18 september) tussen 10.00 uur en 16.00 uur organiseren ze voor de eerste keer een bedrijvenroute. Voorzitter van de organisatiecommissie Marc van der Steen: "Iedereen is welkom om te komen kijken."

Meer informatie over de bedrijvenroute op de Facebookpagina van Ondernemersvereniging Oirlo-Castenray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten