Logo peelenmaasvenray.nl
De familie Maurissen-Coninx uit het Belgische Bree werd in het zonnetje gezet.
De familie Maurissen-Coninx uit het Belgische Bree werd in het zonnetje gezet.

Attractiepark Toverland verwelkomt 7 miljoenste bezoeker

  Zakelijk

Maandag mocht Attractiepark Toverland zijn 7 miljoenste gast verwelkomen, sinds de opening van het themapark op 19 mei 2001.

De familie Maurissen-Coninx werd compleet verrast bij het begin van hun dagje uit. Een bijzonder moment voor zowel de familie als het jarige attractiepark in Sevenum. De familie uit het Belgische Bree werd bij de entree feestelijk onthaald door algemeen directeur Caroline Kortooms. Toos Toverhoed zette de gelukkige bezoekers nog eens extra in het in zonnetje door hen een Toverland-abonnement aan te bieden, waardoor de familie iedere dag van het jaar kan komen genieten van de attracties, shows en magie. "Wauw, overweldigend, onverwachts en superleuk. Het is de derde keer dat we samen met onze twee zoontjes naar Toverland gaan. En dan te bedenken dat we in eerste instantie eigenlijk op een andere dag het park wilden bezoeken", glimlachen de verraste Bart en Annemie.


Het is sowieso een feestelijk seizoen voor het attractiepark, dat dit jaar zijn vijftienjarig jubileum viert. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten