Logo peelenmaasvenray.nl
Niels Rameckers (tweede van rechts)  is trots op zijn uitverkiezing als starter van het jaar. Foto: Rikus ten Brücke.
Niels Rameckers (tweede van rechts) is trots op zijn uitverkiezing als starter van het jaar. Foto: Rikus ten Brücke.

Starter van het jaar 2015

  Zakelijk

Niels Rameckers is verkozen tot Starter van het jaar 2015. Rameckers was met zijn bedrijf Elf Graden een van de vier kandidaten voor deze prijs. Rameckers werd gekozen door zo'n veertig ondernemers die bij de verkiezing aanwezig waren.

Niels Rameckers heeft een videoproductiebedrijf. Hij werd in het eerste kwartaal van het vorig jaar uitgeroepen tot Starter van het kwartaal. "Je kunt het filmpjes of video's noemen, maar waar het om gaat is dat je de boodschap goed overbrengt", aldus een trots Rameckers. Creativiteit staat daarbij voorop. Niels Rameckers richt zich vooral op de zakelijke markt.

Naast Elf Graden waren ook Woef-It, Bijenweelde en Marketing Makkers genomineerd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten