Foto: eigen foto

Nieuwe namen Jera on Air

  Ysselsteyn

De organisatie van Jera on Air heeft vier nieuwe namen aangekondigd die in het weekend van 23 tot en met 25 juni 2022 naar het festival in Ysselsteyn komen: Suicidal Tendencies, Turnstile, Hang Youth en Crystal Lake.

De line-up was al om te smullen met bands The Offspring, The Hives, Rise Against,  Life of Agony, Bad Religion, Killswitch Engage en Hatebreed op de festivalposter. Tickets voor dit hardcore-, punk- en metalcorefestival zijn te koop via www.jeraonair.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten