Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ysselsteyn viert zijn honderdjarig bestaan met allerlei activiteiten.&nbsp;</p>

Ysselsteyn viert zijn honderdjarig bestaan met allerlei activiteiten. 

(Foto: Antoon Jeuken)

Ysselsteyn100 Run op zondag 10 oktober

  Ysselsteyn

Op zondag 10 oktober vindt de Ysselsteyn100 Run plaats. Deze hardloopwedstrijd wordt georganiseerd vanwege het honderdjarig bestaan van Ysselsteyn. De organisatie ligt bij renclub PVT (De Ponyvertura’s) uit Ysselsteyn in samenwerking met ATV Venray. 


De start/finish is via de ontginningsweg bereikbaar, achter de boerderij van familie Tonnaer. De route gaat door het bosgebied De Paardekop. Het parcours gaat over onverharde wegen en omvat 4,8 km. De deelnemers starten om 9.30 uur met de kidsrun met afstanden van 400, 800 en 1200 meter. De korte cross (4800) start om 11.00 uur, de lange cross (9600) om 12.00 uur.

Inschrijven kan via: www.inschrijven.nl (zoek op datum 10 oktober). Meer informatie over deze run is te vinden via de Y100-app (www.y100.nl).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten