Logo peelenmaasvenray.nl
Editie 2017 vond plaats in Oostrum. Foto: archief Peel en Maas.
Editie 2017 vond plaats in Oostrum. Foto: archief Peel en Maas.

Kinderen uit Ysselsteyn planten boomfeestbomen

  Ysselsteyn

Operatie Boomfeestdag: Maak 't buiten beter. Dat is het thema van de nationale boomfeestdag 2018 op 14 maart. In de gemeente Venray steken dit jaar de leerlingen van basisschool St. Oda in Ysselsteyn hun handen uit de mouwen.

Er worden op deze dag door 21 kinderen uit groep 6 van de Ysselsteynse basisschool in totaal negen bomen geplant. Na het welkomstwoordje van wethouder Ike Busser, gaan de kinderen om 9.00 uur met de spade aan de slag om sierkersen en heesters te planten langs de Moerslag in Ysselsteyn.

Ze krijgen natuurlijk hulp van hun leerkracht, de wethouder, medewerkers van het IVN, Jeugd- en Natuurwacht Venray en de gemeente Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten