Logo peelenmaasvenray.nl

NOFX topact Jera On Air

  Ysselsteyn

De band NOFX boeken was al jaren een wens van de organisatie van Jera On Air. Voor de editie 2018 is ze het gelukt om de formatie naar het muziekfestival in Ysselsteyn te halen.

De Amerikaanse punkformatie onder leiding van zanger Fat Mike is al ruim twintig jaar de allergrootste en populairste in haar genre. Het album Punk In Drublic werd in 1994 zelfs meer dan een miljoen keer verkocht. Uniek voor een punkband. In al die jaren is er slechts weinig veranderd. Al sinds 1992 speelt NOFX in dezelfde bezetting met Fat Mike, Eric Melvin, Erik Sandin en El Hefe in de gelederen. Naast NOFX komt  ook de hardcoreband Stick To Your Guns naar  de 26e editie van het festival. Binnenkort maakt de organisatie de namen van meer bands bekend. 

Jera On Air vindt plaats in het weekend van 28, 29 en 30 juni naar de festivalweide in Ysselsteyn. Kaarten voor Jera On Air 2018 zijn te koop via www.jeraonair.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten