Logo peelenmaasvenray.nl

Gestolen zitmaaier leidt naar meer

  Ysselsteyn

De melding van een man die zijn gestolen zitgrasmaaier op internet te koop zag, heeft geleid naar een loods in Limburg met meerdere gestolen tuingereedschappen. Een 55-jarige man uit Merselo is aangehouden op verdenking van heling.
De eigenaar van een zitmaaier zag op internet dat de maaier, die afgelopen zomer in Uden was gestolen, te koop werd aangeboden. De man meldde dit bij de politie nadat duidelijk was dat het om zijn machine ging. In een loods in Merselo werd de maaimachine aangetroffen. Onderzoek leidde de politie naar twee andere loodsen in Ysselsteyn. De politie onderzoekt of de aangetroffen goederen in deze twee andere loodsen ook van diefstal afkomstig zijn. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Uit het onderzoek moet blijken of en, zo ja, waar de spullen zijn ontvreemd. De 55-jarige verdachte is donderdag 1 oktober aangehouden en in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten