Logo peelenmaasvenray.nl

Jan Deenen stopt bij dorpsraad

  Wanssum

Jan Deenen is woensdag (gisteren) afgetreden als voorzitter van de dorpsraad van Wanssum. Hij zat tien jaar in de dorpsraad, waarvan de laatste zeven jaar als voorzitter.

"Jammer, dat ik deze beslissing heb moeten nemen", zegt Deenen. "Maar als de accu leeg raakt en je krijgt 'm bijna niet meer opgeladen, dan moet je een keuze maken." De dorpsraad heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het megaproject Ooijen-Wanssum. "Ik heb altijd gezegd dat ik dit project graag wilde afmaken. Tot aan het einde. We zitten nu vlak voor de start van de uitvoering. Helaas moet ik nu afhaken. Ik heb gewoon te veel hooi op mijn vork genomen. Dat begon me steeds meer op te breken. Daarom moet ik op tijd stoppen."

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten