Logo peelenmaasvenray.nl
Een foto van Landbouwbelang in 1937.
Een foto van Landbouwbelang in 1937.

Haven centraal in Venray van toen

  Wanssum

Op Peel en Maas TV is zaterdag 3 december  een nieuwe uitzending van het programma Venray van toen te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zondag 18.00 uur).

In deze uitzending van Venray van toen wordt in het kader van gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum aandacht besteed aan de haven in Wanssum. De historie van deze haven begint  eigenlijk rond 1924. Het lossen en laden van de schepen vindt dan nog plaats bij hoeve De Kooi aan de Maas. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten