<p>Winkelacties op zaterdag 11 december voor de Limburgse voedselbanken.&nbsp;</p>

Winkelacties op zaterdag 11 december voor de Limburgse voedselbanken. 

(Eigen foto)

Winkelacties voedselbanken

  Venray

De Limburgse voedselbanken houden op zaterdag 11 december weer hun jaarlijkse winkelacties.


Zo ook voedselbank Limburg-Noord. Op deze manier hoopt de voedselbank haar magazijn weer aan te vullen, Voedselbank Limburg-Noord zorgt elke week met zo’n 55 vrijwilligers (incl. bestuur) voor het samenstellen en uitgeven van ruim 160 voedselpakketten in de gemeenten Venray, Horst a/d Maas, Gennep en Bergen.

In deze gemeenten staan op 11 december bij diverse supermarkten vrijwilligers om producten aan te nemen die de supermarktklant voor hen inkoopt bij het boodschappen doen.  Uiteraard helemaal volgens de coronaregels. Zij zullen hen vragen om alleen lang houdbare producten, zoals potgroenten, soepen, pasta’s enzovoorts, te kopen en af te geven bij hen.

Bij de ingang krijgt de klant hiervoor een boodschappenlijstje met de gevraagde producten. Daarnaast staat er in de hal van het gemeentehuis van Venray een tafel waar ze ook boodschappen voor de voedselbank kunnen brengen. Deze actie loopt van woensdag 8 december tot woensdag 15 december.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten