De auto ging over de kop en belandde op het fietspad.
De auto ging over de kop en belandde op het fietspad. (Foto: SK-Media)

Auto over de kop

  Venray

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Beekweg in Venray een auto in een weiland terechtgekomen en vervolgens over de kop geslagen.

Het voertuig kwam uiteindelijk weer op het fietspad tot stilstand. Een traumahelikopter werd opgeroepen en de gealarmeerde brandweer wist een slachtoffer uit de auto te bevrijden. De inzittende van het voertuig werd met een ambulance en in begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis overgebracht. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. De Beekweg was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten