Foto: Jolijn van Goch

Glas-in-loodramen feestelijk ingezegend

  Venray

In de Grote Kerk in Venray zegende deken Ed Smeets zondag de plaats van de gerestaureerde glas-in-loodramen in. Het gaat om de hele zuidkant, waar het glas in lood volledig is gerestaureerd.

Tevens vond de inzegening plaats van de nieuwe trap in de toren, die het mogelijk maakt veilig en verantwoord naar de bovenste ommegang te komen en aldaar van een schitterend uitzicht te genieten. Bovendien werden ook het grote carillon en de klokkenstoel opgeschilderd en van allerhande voorzieningen voorzien.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten