Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Henk Bisschops voert de verkiezingslijst van de PvdA in Venray aan.&nbsp;</p>

Henk Bisschops voert de verkiezingslijst van de PvdA in Venray aan. 

(Foto: archief Peel en Maas)

Henk Bisschops lijsttrekker PvdA Venray

  Venray

Tijdens de algemene ledenvergadering van PvdA Venray is afgelopen maandag door de leden de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. Het advies van de kandidaatstellingcommissie is unaniem overgenomen. 

Henk Bisschops is net als bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker van de PvdA. Nummer twee op de lijst is Elly van Dijck-Kersten. Het tweetal wordt gevolgd door Lotte Demarteau, Lizzy Bruno en Mano Hermsen op respectievelijk plek drie, vier en vijf.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten