Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De klantvriendelijke beveiliging werd beloond met een toppertje.</p>

De klantvriendelijke beveiliging werd beloond met een toppertje.

(Foto: Henk Lammen)

Toppertje voor beveiliging kermis

  Venray

Tijdens de jaarlijkse evaluatie van de kermis in de raadszaal van het gemeentehuis werd woensdag aan beveiligingsfirma Intelligent Security een toppertje uitgereikt.

Guus Stevering nam namens het beveiligingsbedrijf het beeldje in ontvangst. Het bedrijf kreeg het toppertje vanwege de klantvriendelijke benadering van de kermisbezoekers. Helene Busser, die afscheid nam als kermiscoördinator, werd verrast met een bosje bloemen en mooie woorden van kermiswethouder Cor Vervoort. Daarnaast werd ze in het zonnetje gezet door de kermisexploitanten. Busser bedankte iedereen, maar benadrukte dat ze het in al die jaren niet alleen heeft gedaan. “Het organiseren van een kermis kun je niet alleen. Dat hebben we in al die jaren samen gedaan en daar heb ik veel plezier aan beleefd.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten