Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke

Reactor mooiste kermisattractie

  Venray

De Reactor van kermisexploitant Tommy Boesveld is in de categorie grootvermaak uitgeroepen tot beste attractie van de Venrayse kermis 2021. Dat werd woensdagmorgen bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse evaluatie van de kermis in de raadszaal van het gemeentehuis. Boesveld nam de prijs in ontvangst uit handen van Helene Busser die na vijftien jaar als kermiscoördinator vertrekt bij de gemeente Venray.

In de categorie kindervermaak ging de prijs naar de attractie Race O Rama van de Nederlandse kermisexploitant Maykel de Voer, terwijl in de categorie spellen de attractie Robin Hood, eveneens van De Voer, met de eerste prijs aan de haal ging. De eer van beste verkoopzaak viel te beurt aan De Poffertjeskraam van de familie Van Meetelen. Rachelle nam de prijs in ontvangst. De kermisprijzen zijn vernoemd naar George Reemer, kermiscoryfee en al jarenlang gast in Venray met het Lunapark. De jury bestond uit vertegenwoordigers van de media, kermiscoördinatoren Helene Busser en Marina Canli, wethouder Cor Vervoort en kermiskenner Harrie Messemaeckers. De kermisprijzen worden bepaald door de mening van de vakjury en de publieksstemmen. “We reiken jaarlijks deze prijzen uit als waardering voor jullie komst naar de Venrayse kermis’, vertelt kermiswethouder Cor Vervoort. “We hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer terugkomen naar ons mooie Venray.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten