Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Oldtimer toertocht coronaproof maar wel geslaagd

  Venray

De 26e editie van de Venrayse Oldtimer Toertocht was zondag een evenement zonder toeters en bellen, maar wel met veel gezelligheid en prachtige klassieke auto’s.

De organiserende stichting had bewust gekozen voor een coronaproof evenement met ruim 100 oldtimers als maximum. “Dat aantal hadden we na het openen van de inschrijving al heel snel bereikt. Helaas hebben we mensen moeten weigeren om de toertocht zo veilig mogelijk te houden”, aldus voorzitter Marc Arts. Vanaf hotel Asteria in Venray gingen de liefhebbers van klassieke auto’s op weg. Arts: “Er was deze keer slechts een toerrit van 80 kilometer, waarbij de deelnemers in twee groepen werden gedeeld en hebben we de vertreklocatie vooraf geheim gehouden om een te grote toeloop van publiek te voorkomen. Het was dit jaar echt een happening voor de rijders.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten