Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Proteion finalist Zinnige Zorg Award 2021

  Venray

Zorgorganisatie Proteion (Noord- en Midden-Limburg) is met haar initiatief Powered by Proteion gekozen als derde publieksfavoriet bij de Zinnige Zorg Award 2021. Een jury bepaalde uit de vijf publieksvoorkeuren uiteindelijk de drie winnaars.

De Zinnige Zorg Award is door zorgverzekeraar VGZ ingesteld om samen met zorgverleners naar slimme oplossingen te zoeken die beter zijn voor de patiënt én voor de zorg. Wiel Ploegman (voorzitter Raad van Bestuur Proteion): “Wij zijn trots en dankbaar dat we een nominatie ontvingen voor de Zinnige Zorg Award en op die manier ons prachtige initiatief brede aandacht kunnen geven.” Met Powered by Proteion ondersteunt Proteion lokale zorgondernemers en zorgen ze dat cliënten met een 24-uurs zorgvraag, die niet meer thuis kunnen wonen, tóch dichtbij hun vertrouwde omgeving blijven. IkHerstel, VieCuri Medisch Centrum en Jeroen Bosch Ziekenhuis kregen de gouden, zilveren en bronzen Zinnige Zorg Award 2021 uitgereikt door de vakjury.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten