Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Vrijwilligers werken aan belevingstuin

  Venray

Bij Wauw speciaal voor jou in Venray werd zaterdag een begin gemaakt met het realiseren van een belevingstuin door het aanleggen van een kruiden-, fruit- en groentetuin.

In het kader van de nationale actie NLdoet gingen vijf vrijwilligers aan de slag om de tuin te verwezenlijken. Stichting Wauw Wenst is in het leven geroepen om wensen van kinderen met een hulpvraag in vervulling te laten gaan. Dus toen de kinderen van Wauw speciaal voor jou een belevingstuin wensten, werd een plan gemaakt waarbij de kinderen kunnen spelen, leren en creatief bezig kunnen zijn. Deze klus werd aangemeld bij stichting NLdoet en gehonoreerd met een extra financiële bijdrage vanuit het Oranjefonds. Het is uiteindelijk de bedoeling dat kinderen zelf leren de plantjes te verzorgen en te oogsten. De ingrediënten worden dan gebruikt tijdens het project Samen koken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten