Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Bibliotheek in Venray mag weer open

  Venray

Bibliotheek Venray is vanaf donderdag 20 mei weer open voor publiek. Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen zijn er nog wel een aantal beperkingen.

De bibliotheken zouden eigenlijk pas later opengaan, maar de opening is door Mark Rutte naar voren gehaald nadat meerdere partijen in de Tweede Kamer hun ongenoegen uitspraken over het voornemen van de premier. Ze vonden het vreemd dat je wel een boek mag kopen in een winkel, maar geen boek mag lenen in de bieb. Theaters, bioscopen, musea en concertzalen zijn nog dicht. Deze gaan weer open zodra het kabinet besluit dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Dit is voorzien in de derde stap van het openingsplan.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten