Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

CDA Venray gaat meningen burgers peilen

  Venray

CDA Venray gaat de komende weken enkele stellingen plaatsen op online kanalen om de meningen van de inwoners te peilen over bepaalde onderwerpen.

“Wij vinden de meningen van de inwoners van de gemeente Venray heel belangrijk. Daarom plaatsen wij online stellingen over belangrijke lokale thema’s zodat iedereen zijn mening kan geven. Of het nu gaat om onze economie, ons woongenot, veiligheid, de zorg, dienstverlening of om de leefbaarheid in ôs Rooij mit zien kerkdörp. Wij willen graag weten hoe burgers hierover denken”, aldus Angelique Jansen (Programma Advies Commissie CDA). “Alle meningen, tips en ideeën dragen bij aan het Venrayse CDA-programma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.” De stellingen worden de komende tijd geplaatst op de website, Facebook en Instagram van het CDA Venray. “Zo kunnen burgers een steentje bijdragen om samen met ons Venray te versterken.” Tips of ideeën kunnen ook worden aangedragen via email secretaris@venray.cda.nl of telefonisch 06-53964579.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten