Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Onderhoud aan A73 bij Venray

  Venray

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt in vier weekenden onderhoud uitgevoerd aan de A73 tussen Nijmegen en Venlo. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdagavond tot maandagmorgen.

Doorgaand verkeer wordt via autosnelwegen omgeleid. Verkeer met een herkomst of bestemming tussen Heumen en Venray wordt omgeleid via de N271 (oostelijk van de Maas) en N277 (westelijk van de Maas). In het weekend van 11 tot 14 juni is de A73 afgesloten vanaf Venray tot knooppunt Rijkevoort. In het weekend van 16 tot 19 juli geldt de afsluiting vanaf knooppunt Rijkevoort tot Venray-Noord. Ieder weekend is de rijbaan in één rijrichting afgesloten voor alle verkeer vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot maandagmorgen 05.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten