Logo peelenmaasvenray.nl
Mode showen tijdens de koopzondag in hartje Venray. Foto: Simone Swinkels
Mode showen tijdens de koopzondag in hartje Venray. Foto: Simone Swinkels

Mode centraal tijdens koopzondag Venray

  Venray

Onder een stralend zonnetje trok zondag de zogeheten Modekaravaan, verzorgd door Venrayse ondernemers, weer door de straten van Venray.

De karavaan vertrok vanaf Berden in de Grotestraat en maakte om 13.00 en 15.00 uur een ronde door het centrum. Met op drie locaties (Henseniusplein, ingang Bleek en Grote Markt) een minishow, waar de nieuwe najaars- en wintercollecties goed bekeken konden worden. Daarnaast kon het winkelend publiek ook een bezoek brengen aan de boekenmarkt op het Schouwburgplein, of genieten op een van de andere winkelstraten en/of terrassen.

Foto's: Simone Swinkels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten