Logo peelenmaasvenray.nl
De opgeknapte speeltuin aan het Sneeuwklokje werd, hoe toepasselijk, in de sneeuw geopend. Foto: Simone Swinkels.
De opgeknapte speeltuin aan het Sneeuwklokje werd, hoe toepasselijk, in de sneeuw geopend. Foto: Simone Swinkels.

Speeltuin Landweert open

  Venray

Wethouder Ike Busser opende zaterdagmorgen, ondanks de lichte sneeuwval, de opgeknapte speeltuin aan het Sneeuwklokje in Landweert.

De facelift van de speeltuin is te danken aan een aantal enthousiaste bewoners van de wijk. Samen met talrijke sponsoren, waaronder de gemeente Venray, hebben ze deze aanleg van speeltuin mogelijk gemaakt. Inmiddels wordt er al gretig gebruikgemaakt van de nieuwe ballenvanger, houten wiebelloopbrug, dubbele schommel (mét kunstgras) en het duikelrek.

Foto's Simone Swinkels. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten