Logo peelenmaasvenray.nl
Ron Barents, Don Mulders en Geert Pelzer.
Ron Barents, Don Mulders en Geert Pelzer.

Toppers in Rooj op zaterdag 21 april

  Venray

Evenementenhal Venray is op zaterdag 21 april omgetoverd tot een heuse Toppers-arena.

Ron Barents, Don Mulders en Geert Pelzer schitteren tijdens deze avond als de Toppers in Rooj. In een avondvullend programma worden de aanwezigen meegenomen in de wereld van de feestmuziek, het levenslied, bekende meezingers en glitter en glamour.  De Venrayse toppers worden tijdens deze muzikale avond bijgestaan door een vijftigkoppig showorkest, dat alle nummers live begeleidt. Na afloop start de afterparty met dj Leon. De dresscode voor deze avond is rood.

Voor meer informatie en kaarten kijk op de website www.toppersinrooj.nl of www.facebook.com/ToppersinRooj2018/. Kaarten  kosten 17.50 euro per stuk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten