Het gebouw aan de Leunseweg is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. Foto: archief Peel en Maas.
Het gebouw aan de Leunseweg is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. Foto: archief Peel en Maas.

Politiebureau gesloten vanwege werkzaamheden

Venray

Het politiebureau aan de Leunseweg 4 in Venray is tussen maandag 15 januari en vrijdag 19 januari gesloten voor medewerkers en bezoekers.

Dit in verband met bouwwerkzaamheden. Aan de beschikbaarheid van de politie van het team Venray-Gennep voor (spoed)meldingen verandert niets. In het gemeentehuis van Venray is in die periode tijdelijk de mogelijkheid om aangifte op te laten nemen. Van maandag 15 januari tot en met donderdag 18 januari is hiervoor de gelegenheid tussen 09.00 – 17.00 uur en op vrijdag 19 januari tussen 09.00 – 13.00 uur. Voor het doen van aangifte aan de balie van het gemeentehuis dient van tevoren telefonisch een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. 

Via het algemeen telefoonnummer 0900-8844 kan ook telefonisch aangifte worden gedaan. In de meeste gevallen wordt hiervoor ook een afspraak gepland. Natuurlijk is het ook mogelijk om digitaal aangifte te doen via de website www.politie.nl. Bovendien komt de politie op verzoek thuis of op locatie aangifte opnemen.

Uit de krant