Het gebouw aan de Leunseweg is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. Foto: archief Peel en Maas.
Het gebouw aan de Leunseweg is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. Foto: archief Peel en Maas.

Politiebureau gesloten vanwege werkzaamheden

  Venray

Het politiebureau aan de Leunseweg 4 in Venray is tussen maandag 15 januari en vrijdag 19 januari gesloten voor medewerkers en bezoekers.

Dit in verband met bouwwerkzaamheden. Aan de beschikbaarheid van de politie van het team Venray-Gennep voor (spoed)meldingen verandert niets. In het gemeentehuis van Venray is in die periode tijdelijk de mogelijkheid om aangifte op te laten nemen. Van maandag 15 januari tot en met donderdag 18 januari is hiervoor de gelegenheid tussen 09.00 – 17.00 uur en op vrijdag 19 januari tussen 09.00 – 13.00 uur. Voor het doen van aangifte aan de balie van het gemeentehuis dient van tevoren telefonisch een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. 

Via het algemeen telefoonnummer 0900-8844 kan ook telefonisch aangifte worden gedaan. In de meeste gevallen wordt hiervoor ook een afspraak gepland. Natuurlijk is het ook mogelijk om digitaal aangifte te doen via de website www.politie.nl. Bovendien komt de politie op verzoek thuis of op locatie aangifte opnemen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten