Logo peelenmaasvenray.nl
De gasten worden na afloop van de tv-opname culinair in de watten gelegd in Zaal Zeven. Foto: Audica Video.
De gasten worden na afloop van de tv-opname culinair in de watten gelegd in Zaal Zeven. Foto: Audica Video.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Venray

Luuk Jansen (Makelaardij Peelrand), Bert Fleuren (Administratie en nalatenschapscoach) en Frank van Duuren (Restaurant '05) zijn te gast in de nieuwe aflevering van Venray in bedrijf aan tafel, op zaterdag 14 oktober om 19.00 uur op Peel en Maas TV.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 15 oktober 18.00 uur. De herhaling is van woensdag 18 oktober 19.00 uur tot en met donderdag 19 oktober 18.00 uur op Peel en Maas TV te zien.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten