Logo peelenmaasvenray.nl
Ingeborg de Barbanson. Foto: VVD Maasland.
Ingeborg de Barbanson. Foto: VVD Maasland.

De Barbanson lijsttrekker VVD Venray

  Venray

Ingeborg de Barbanson voert ook bij de verkiezingen van maart 2018 de VVD-lijst in Venray aan. 

De Barbanson zit vanaf 2006 in de Venrayse gemeenteraad. Bij de verkiezingen van 2009 en 2014 was ze al VVD-lijsttrekker. In 2010 volgde ze Frans van der Kruijf op als fractieleider. Bij de laatste drie verkiezingen behaalde de VVD telkens twee zetels. Volgens het bestuur van VVD Maasland heeft Ingeborg de Barbanson de 'lokale VVD de afgelopen jaren opnieuw op de kaart weten te zetten en vanuit de oppositie een belangrijke bijdrage geleverd aan de (liberale) toekomst van de gemeente'.

Over de voordracht van Ingeborg de Barbanson wordt op zaterdag 28 oktober tijdens de VVD Maasland Dag in cultureel centrum Roepaen in Ottersum een definitief besluit genomen. Tijdens de ledenvergadering worden ook de lijsttrekkers van de overige gemeenten van de VVD Maasland gekozen en alle verkiezingsprogramma's vastgesteld.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten